Excel·lents resultats a l'OEB 2014

Les quatre medalles d'or de l'OEB 2014. D'esquerra a dreta: Sra. María Gutiérrez (presidenta CNICE), Nil Saez (Cat), Jorge Lázaro (Cat), Carlos Giner (Val), Flor Andrea Alonso (Gal) i María José Lorente (Presidenta OEB)
La delegació catalana al complet. D'esquerra a dreta: Antonio Jimeno (OBC), Nil Saez Calveras (INS Puig-reig), Jorge Lázaro Farré (Col. La Farga), Marina Viñeta Páramo INS Sant Quirze), Laura García Delclós (Aula Escola Europea), Júlia Portell i de Montserrat (INS Jaume Balmes) i Marc Duque Ramirez (La Salle Bonanova), Imma Saumell (OBC), Josep Marlès (OBC)

Les coses ens han anat molt bé a l'OEB 2014 de Saragossa.
Dos dels nostres representants, el Jorge Lázaro del Col·legi "La Farga" i el Nil Saez de l'Institut "Puig Reig", han obtingut dues medalles d'or de les quatre que hi havien.
Això vol dir que aquests dos alumnes podran anar a l'IBO 2014 que es farà a Bali (Indonèsia) la primera setmana de juliol.
Abans, del 23 al 28 de juny, estaran una setmana en el curs de preparació que es farà a Pamplona, concretament en el CIMA i en la Universitat.
Els altres quatre representants podran passar una setmana en el centre del CSIC que prefereixen, treballant amb un investigador. Ara han de triar el centre que vulguin, entre els que figuren en una llarga llista, i si volen anar a finals de juny o a primers de juliol.